Atelier Stefanie je AGENT i ekskluzivni zastupnik modne kuće Eddy K. iz Milana, te Elisabeth za cijelo područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Kao glavni agent surađujemo s drugim salonima vjenčanica na tom području i odlučujemo o veleprodaji. Svoj početak Atelier Stefanie vuče iz malog salona u Vinkovcima osnovanog 1995. godine, a danas se pretvorio u daleko poznati brend i salone vjenčanica sa dugom povijesti i prestižnim iskustvom.

Osim ekskluzivnih Eddy K i Elisabeth vjenčanica u svojoj ponudi imamo i La Sposa vjenčanice iz Barcelone. Pratimo sve najnovije trendove i redovno obnavljamo svoju ponudu najnovijim kolekcijama ovih poznatih brendova. Naša veleprodaja omogućuje suradnju velikom broju salona vjenčanica u navedenim zemljama.

Današnja prepoznatljivost Ateliera Stefanie nije samo u kvaliteti modne kuće koju zastupamo, nego i u kvaliteti vlastitih kolekcija vrhunske izrade. Odnosno, u Atelier Stefanie možete osim vrhunskih brendova i sašiti vjenčanicu po Vašim željama i mjerama uz pomoć naših vrhunskih dizajnera. Vlasnica salona iz sebe ima dugogodišnje iskustvo i struku u dizajniranju vjenčanica te je u skladu s tim, omogućila potrebno znanje i iskustvo svojim djelatnicima koje danas čine Atelier Stefanie tim. Rezultat toga je stvaranje visoko kvalitetnih vjenčanica i večernjih haljina.

Naše stručno osoblje je usavršilo visokokvalitetnu izradu najzahtjevnijih modnih predmeta, a naša modna dizajnerica svakodnevno održava korak sa modnim aktualnostima u svijetu. Atelier Stefanie iza sebe ima dugu povijest, koja govori o iskustvu i stručnosti. Dođite u naše salone i uvjerite se u kvalitetu i bogatstvo naše ponude.

Vaš Atelier Stefanie

“Vjenčanje sa stilom”

tanja